Packa ner Julen!

Somnade jätte sent igår. Som vanligt! Uff måste lära mig att lägga mig i tid. I alla fall så sov jag kanske vid 3 tiden. Vaknade imorse kl 7. Fixade frukost och mig själv och åkte iväg till jobbet. Vi håller på att packa ner alla julsaker nu. För det ska fram massa andra roliga saker. Älskar att fixa om den här butiken asså, jag blir så nöjd när jag är klar! Hahahaha! Vi har inte kommit så långt än men en bit på vägen i alla fall. Åkte hem på lunchen för jag skulle hämta lillebrors nycklar som var hos mig. Jag blev så glad när jag kom in hemma. Soporna borta och allt var fixat. 😉 Inte för att det var så stökigt alls. Men man kunde ju se att det var nån mer än jag som bryr sig. 🙂 Gulligt ❤ !

När jag kom tillbaka till jobbet ringde jag Xtravaganza för att boka tid åt en vän hos dom. Sen har dagen bara flutit på som vanligt. Hoppas jag kan fuska mig in i tvättstugan efter kl 21.00 ikväll 😉 Palla vänta tills den 8;e ?  ALDRIG!
Idag ska jag med pappas tjej och lillebror till Elgiganten, för dom ska köpa Nintendo Wii !
Hoppas killen som ska låsa upp min iphone svarar eller ringer upp idag 🙂 Vill bara få det fixat 😀 Den ligger lixom full laddad hemma på bordet och så står det typ bara ; Insert Valid SIM Card!
Jalla.. Puuuussssss ❤
Annonser

Posted on januari 3, 2011, in ♀ daily notes. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: