Container Från Kina !

Dagen började med att vi fick en container från Kina, somvanligt fullproppad med kartonger. Som ni ser så är det som en vägg av kartonger när man öppnar containern. Men denna gången var det inte en lika stor som vi brukar få. Den här gången var det bara en 20 fotare. Annars brukar den vara dubbelt så stor. Så det tog kanske en timme för oss att tömma den. Och det är massor med nyheter 🙂 Massor med nya varor som vi kommer sälja i butiken och på nätet. 😉

Förvaringsboxar med 7 olika motiv och i 9 olika storlekar. den minsta kostar 19:- och den största 99:- Så räkna ut dom andra priserna själva 😉 Hahhahaah! Vi hade tänkt ta lite dyrare priser men vi måste ju leva upp till vårt motto; – MixMix, fyndigast i stan!

Vi fick lite olika byråar också och kistor i typ indiskt utseende eller vad man ska kalla det. Alla gjorda i bambu. Asså idag har det varit som julafton här på jobbet. Öppna massor med kartonger med massa roliga saker. 🙂 Idag har vi haft ganska fult upp allihopa. Men snart börjar det lugna ner sig lite.

Lagret är en jävla röra just nu men det ordnar vi i veckan… 😉

Annonser

Posted on maj 10, 2011, in ♀ workin'. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: