Resan till Sunny Beach Bulgaria!

So worth it..

Sola & Bada
Du har ju stranden inte ens 150m bort. Om du inte har pool vid hotellet vilket ar ganska osannolikt. Kolla vädret innan du åker. Viktigt!

Shopping
Då har du massor med alternativ. Märkes kopior kommer du inte undan. Allt är kopior, så är det bara. Det finns den ”svarta marknaden” och så har du ”strandpromenaden”. Det finns ju butiker också, men egentligen är det ingen skillnad på butikerna och marknaden. Det gäller helt enkelt att hitta dom bästa kopiorna med bra kvalitét. Marknaden är öppen från tidig morgon till sent på kvällen. Och stranpromenaden är ju samma sak. Marknad men att den sträcker sig längs stranden. Det är jätte billigt med allt i Bulgarien. Så om du ska på shopping resa är det verkligen värt!

Nattlivet i SB !
Där är det väldigt svårt att skilja på vardag och helg eller ”lill lördag”, varje dag är det fest! I dom flesta restaurangerna och barerna har ju öppet hela dagarna och alla har ju Happy Hour vissa timmar om dagen men de finns dom som har ”Happy Hour” non-stop! Dvs, köp 1 coctail få 2 ! Billig fylla = SB ♥ !

Rekomenderas! +++++

Annonser

Posted on juli 2, 2011, in ♀ the traveller. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: