Liseberg 10/7 Sum ’11

Hemma nu, efter en underbar helg i Stockholm och Göteborg. Ta det lugnt, jag ska berätta allt. Det hela började med att vi åkte till Stockholm med planer om att åka till Liseberg i Gbg. Vi åker iväg sent på fredag kväll och kom fram till Sthlm kanske kl 01.00. Vi satte oss i soffan och kollade film en stund innan vi somnade. Läskig film med massa fåglar. Hahaha 🙂

Lördag morgon gick vi till Kista Gallerian på morgonen och tog en ”härlig fika” på Coffee by George. Kollade runt lite i butikerna och funderade på om vi verkligen skulle ta vårt pick & pack och dra iväg till Liseberg. Eller om vi skulle hyra en båt i Fjällnora och åka ut på en fisketur. Haha.. Vi hade verkligen svårt att bestämma oss. Vi åker hem börjar ringa runt till gubbar som hyr ut båtar i Stockholms skärgård. Ingen lycka där i och med att alla har stängt på helger och de flesta bara hyr ut veckovis. Efter nån timmas tystnad så bara bestämde vi oss; – VI DRAR TILL GÖTEBORG!

Här är lite bilder från Liseberg

Och lite bilder från resan dit. Vi stannade i Jönköping…

Så vi var på Liseberg hela Söndagen och åkte massa karuseller. Non-stop menar jag då! När vi kom dit så stod det att ”Atmos Fear” var under reparation. Alltså att den var stängd, och jag ville verkligen åka den. Tänk dig 146 meter ovanför havet. Och den faller 110 km/h. Helt sjukt juu.. Men som tur var öppnades den senare under dagen och jag lovar, jag har aldrig kännt så mycket adrenalin i min kropp som när den föll. Fallet varade i en evighet kändes det som. Nog om den, vi åkte ”Flume Ride” om och om igen flera gånger! Den var nog den roligaste som alla tyckte om. Visst får man en dusch och man blir verkligen blöt. Men fan så kul den är. Jaa dom andra var ju också roliga.. Men Europas högsta Fritt Fall, den slår ingen!

Resan hem gick snabbare än resan dit, jag vet inte varför. Men det känns så i alla fall. Vi kom hem sent inatt… Snabbt in i duschen, packa upp alla smuts kläder och saker, en cigg och soooova!! ZzZzZzzZZzz! Hahaha..

Annonser

Posted on juli 11, 2011, in ♀ the traveller. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: